930 x122 grota rece

parcare

MAŞINI LOVITE ÎN PARCARE. PITEȘTENI REVOLTAȚI

Maşini lovite în parcare. Piteșteni revoltați. Mai mulţi cetăţeni solicită Primăriei să monteze camere de supraveghere video în parcarea publică de la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

„Este a doua oară în decurs de un an când găsesc maşina avariată zdravăn de cetăţeni certaţi cu legea şi cu bunul simţ! La Poliţie mi se spune că există o cameră video montată pe Primărie, care, însă, surprinde doar vag acea parcare, iar reclamaţia nu se poate soluţiona.

În parcarea respectivă este trafic mare. Sunt mulţi copii (unii iresponsabili) de bani gata – elevi la „Brătianu” (n.r. – Colegiul Național „I.C. Brătianu”) – care parchează aşa cum doresc ei, plus o mulţime de maşini de şcoală care fac o grămadă de manevre neregulamentare într-o parcare.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

Atât timp cât parcarea este cu plată, mi se pare normal să fie şi supraveghetă video, pentru a nu mai exista persoane certate cu legea!”, se arată în reclamaţia unuia dintre şoferii care ar fi avut de suferit de pe urma „vandalilor” din parcări. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90