Kaia 930 x 120

masoneria

Masonii din toata tara isi dau intalnire in Arges

Membrii Marii Loji Nationale a Romaniei isi dau intalnire in Arges ! Evenimentul va avea loc in perioada 8-9 aprilie, gazde fiind, conform unui anunt al conducerii Lojei, ‘fratii din Respectabilele Loje din Pitesti, Mioveni, Campulung si Curtea de Arges’.

De ce vin masonii de frunte in judetul nostru? Sunt doua evenimente principale legate de manifestarile din Arges. Prima este ‘relansarea prestigioasei carti Istoria Francmasoneriei de Albert Mackey’ si ‘reaprinderea luminilor R.•.L.•. Mesterul Manole de la Curtea de Arges’.

‘Speram ca toate aceste evenimente sa constituie un ansamblu  de manifestari fraterne, sub egida: Libertate-Egalitate-Fraternitate, dovedind inca o data ca Masoneria Romana se maturizeaza, capata consistenta si poate deveni un partener credibil si folositor, pentru societatea romaneasca si internationala’, a spus Tudorel Nitulescu, Mare Maestru al Marii Loje Nationale a Romaniei.

Conducerea Marii Loje va organiza si o conferinta de presa. Aceasta va avea loc vineri, cu incepere de la ora 15,00, la hotelul IATSA din Stefanesti.

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3