Donaris 930 x 122

alcoolemie

MĂSURĂ RADICALĂ: „ȘOFER” DIN ARGEȘ, ÎN AREST

Măsură radicală: „Șofer” din Argeș, în arest. Un bărbat a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției.

Citiți și: Piteşti: Un şofer începător coboară la semafor şi execută 10 flotări

Bărbatul a fost oprit în trafic la sfârșitul acestei săptămâni pe drumul județean 504, în comuna Buzoești (satul Cornățel), în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare.

La control, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au constatat că individul nu avea permis de conducere, informează Biroul de Presă al Poliției Județene.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Mai mult, potrivit sursei citate, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis (infracțiune pedepsită de Codul Rutier cu închisoare între 1 an și 5 ani) și pentru refuz de prelevare de mostre biologice (pentru care Codul Rutier prevede tot închisoare între 1 an și 5 ani).

În vârstă de 31 de ani, din comuna argeșeană Izvoru, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești. Un procuror va decide o eventuală măsură preventivă împotriva acestuia. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441