Donaris 930 x 122

biserici

PREOȚII, PUȘI SĂ SCOATĂ MOBILIERUL ȘI COVOARELE DIN BISERICI

Prefectura şi Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș au luat măsuri speciale în biserici pentru perioada sărbătorilor de Paște.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Autoritățile au decis ca uşile tuturor bisericilor să fie deschise în noaptea de Înviere, pentru a permite evacuarea rapidă a mulțimii în caz de incendiu. De asemenea, preoților li s-a cerut ca mobilierul din lemn și covoarele să fie, pe cât posibil, îndepărtate din biserici în timpul slujbelor. O atenţie sporită va fi acordată bisericilor din lemn, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă urmând să le supravegheze în mod direct.

Pe teren se vor afla 183 de cadre ale ISU. Pe de altă parte, tot în perioada de Paște în Argeș vor patrula zilnic 120 de jandarmi şi 311 poliţişti.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3