930 x122 grota rece

maxi-taxi

MAXI-TAXI „FANTOMĂ” PE RUTA PITEȘTI-ȘTEFĂNEȘTI

Maxi-taxi „fantomă” pe ruta Pitești-Ștefănești. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni o acțiune pentru verificarea transportului public de persoane.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Cu această ocazie, polițiștii au identificat doi operatori economici care efectuau cu microbuze de tip maxi-taxi transport public de persoane pe ruta Ștefănești-Pitești fără să dețină licență de transport.

Biroul de Presă al Poliției Argeș, care furnizează informația, nu precizează numele celor două firme. Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre SC Astra Transport SRL și SC Trans Eclipsa SRL, ambele din Pitești.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Reprezentanții societăților comerciale au fost amendați cu 18.000 de lei. De asemenea, a fost dispusă suspendarea folosirii microbuzelor pentru o perioadă de 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90