New Profesional Consult 930 x 122

may_duster

May a testat Duster in Maroc

James May, cel care, atunci când Top Gear a filmat în România, pe Transfăgărăşan, a condus noua Dacia Sandero, a efectuat un test şi cu cel mai nou model aflat pe linia de producţie de la Dacia, Duster. James May a intrat în marea provocare cu Dusterul în aventura din Maroc, acolo unde a găsit şi sensul existenţei Dacia Duster pe planetă.

“Duster este o maşină, şi nimic mai mult. E posibil să ai senzaţia că lipsesc multe lucruri, dar asta înseamnă că ceea ce o să găseşti la interior o să iasă cu atât mai mult în evidenţă. Dacia Duster ar putea fi doar o maşină onestă pentru oamenii mult prea cerebrali.

james-may-duster

Seamănă cumva cu unul din motelurile alea franţuzeşti Formula 1, unde atât dormitorul cât şi baia par să fi fost turnate într-o matriţă de plastic, însă nu există muchii nefinisate şi tot ce trebuie să funcţioneze, funcţionează. E o maşină ieftină. E una simplă, nu tocmai interesantă, în mod clar deloc strălucitoare şi nu pot să mă prefac că îmi provoacă “furnicatură”. Dar nu e nicidecum neplăcută. De fapt, cred chiar că ar putea fi un pic cool”, au fost câteva din opiniile unuia dintre realizatorii celui mai vizionat show despre maşini din lume.
Sursa: topgear.ro{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90