930 x122 grota rece

maybachpenescurullz

Maybach-ul lui Penescu de vanzare pe Autovit

Maybach-ul omului de afaceri Cornel Penescu a fost scos la vanzare pe site-ul targului de masini Autovit, dupa ce reteaua de hipermarket-uri Pic a dat faliment, iar afaceristul nu a mai putut plati ratele de leasing.
Masina, un Maybach 62 S, se afla in showroom-ul Dom Automobile din Baneasa, iar pretul de vanzare este de 355.810 euro, cu TVA inclus, dupa ce Penescu a platit pentru ea peste jumatate de million de euro. Autoturismul apartine in prezent firmei de leasing Alpha Leasing, unul din partenerii Dom Automobile, care a apelat la serviciile dealerului de masini de lux in urma cu circa doua saptamani.
Oferta modelului Maybach 62 S a fost postata si pe site-ul Autovit pe 11 ianuarie 2010 si expira pe 26 ianuarie 2010. Autoturismul are un rulaj de 45.174 kilometri, iar anul fabricatiei este 2006.
Omul de afaceri Cornel Penescu a incheiat in anul 2007 un contract de leasing pentru achizitia unui Maybach 62 S fabricat in anul 2006. Acesta are un motor pe benzina cu o capacitate de 6 litri si o putere de 612 CP. Culoarea masinii este neagra, iar tapiteria tip „Ivory”. Maybachul are revizia generala efectuata la inceputul acestui an si dispune, printre altele, de cutie de viteze automata, patru geamuri electrice, oglinzi electrice heliomate si 12 airbag-uri. Motorul masinii se incadreaza in norma de poluare Euro 4. maybach

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3