930×122 CAPRA 5

ioana_raicu6.jpg

Mădălina Ghenea a Piteştiului!

Frumosul manechin recunoscut la nivel naţional şi internaţional Ioana Raicu pozează sexy pe un site cunoscut de socializare.ioana_raicu1.jpg

ioana_raicu2.jpgEa nu se sfieşte să le arate fanilor săi şi imaginea de dincolo de aceste poze impecabile. ioana_raicu3.jpgSe arată publicului în ipostaze inedite: alături de un bărbat îmbrăcat în femeie sau purtând o perucă pe cap. ioana_raicu4.jpgArgeşeanca Ioana Raicu a debutat în meseria de manechin la vârsta când îşi făcea primul buletin, iar acum se poate lăuda cu prezentări peste tot în lume. A ţinut capul de afiş în diverse reviste în nenumărate rânduri și a filmat în videoclipuri, cel mai cunoscut fiind acela filmat alături de cântăreţul Dan Bălan. ioana_raicu5.jpgA fost descoperită de Liviu Ionescu la caravana Bravo Girls, în 2007, în Piteşti, iar câteva luni mai târziu a devenit manechin al MRA Bucureşti şi a plecat la Milano. De la domnişoara timidă de altădată, acum a devenit o tânără sigură pe ea, care le suceşte bărbaților mințile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90