930×122 POSADA 5

concert_mioveni2

Mega-concert Dacia de Ziua Frantei

Ca în fiecare an, Dacia, ca parte a grupului Renault, în parteneriat cu autorităţile locale din Mioveni, a organizat manifestări pentru a celebra Ziua Franţei.

La Mioveni, atmosfera a fost încălzită de băieţii de la Bere Gratis şi, apoi, de cei de la Fly Project. De fapt, ultimii au avut şi un „as în mânecă”- două animatoare focoase şi destul de sumar îmbrăcate, care însă au ştiut să dea…savoare prin dans fiecărei melodii.

Mihai de la Bere Gratis şi-a demonstrat din nou valoarea, făcând un show de excepţie, cântând aproape o oră întreagă fără pauză.

Tradiţia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia cu ocazia Zilei Franţei la Mioveni a fost iniţiată în 2006, cu un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr., şi a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008), Aurelian Temişan, Daniel Iordăchioaie şi formaţia O-la-la (2009) şi Direcţia 5 (2010).

Interesant este că, cei doi solişti de la Bere Gratis şi Fly Project, deşi nu au condus noile modele de la Dacia au susţinut la unison că cel mai reuşit model este Duster.

concert_mioveni1concert_mioveni3concert_mioveni4

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90