930 x122 grota rece

melesteu_mircea_cristian

Meleşteu a câştigat Premiul penrtu Proză al Uniunii Scriitorilor din România

Consilierul judeţean Cristian Meleşteu (PSD) a câştigat Premiul pentru Proză al Uniunii Scriitorilor din România – 2012, la concursul pentru tineri scriitori, organizat de USR în colaborare cu editura Cartea Românească. Anunţul a fost făcut de biroul de presă al Consiliului Judeţean.

Juriul ediţiei din acest an a Concursului de volume în manuscris pentru autori sub 35 de ani a fost format din reputaţii scriitori şi critici literari Radu Aldulescu, Cosmin Ciotloş, Dan Cristea şi Gabriel Dimisianu.

 

Cristian Meleşteu a participat la acest concurs cu un număr de şapte proze reunite sub titlul ”Radiografia unei zile”.

Premiul oferit de organizatori constă în publicarea volumului propus în cadrul concursului, de către prestigioasa editură Cartea Românească şi lansarea lui la Târgul de carte Bookfest. Cristian Meleşteu este singurul argeşean care a câştigat după revoluţie acest premiu oferit de U.S.R., una din cele mai prestigioase distincţii naţionale la această categorie de vârstă.

Consilierul judeţean Cristian Meleşteu este preşedintele Comisiei pentru Cultură, Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Judeţean Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90