EcoMoto 930×122

dealul negru

gheata_pe_drum

MEMBRII UNEI CUNOSCUTE FORMAȚII, BLOCAȚI PE DEALUL NEGRU! VENEAU DE LA UN CONCERT DIN PITEȘTI!

Închiderea drumului național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea din cauza viscolului puternic și a ninsorilor abundente i-a afectat și pe membrii unei cunoscute și apreciate formații de muzică.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Aseară ei concertaseră într-un pub din Pitești, iar în această după-amiază au plecat către Râmnicu Vâlcea pentru un alt concert, programat să înceapă la ora 21. Este vorba de membrii trupei Vunk. Liderul formației, Cornel Ilie, a declarat pentru Mediafax că au rămas blocați undeva înainte de urcarea pe Dealul Negru. „E o coadă foarte mare de TIR-uri şi maşini trase pe dreapta. Acum au început să dea drumul cât de cât, dar am stat patru ore pe loc. Au încercat nişte pluguri să deszăpezească, dar doar două pluguri nu aveau cum să facă faţă”, a spus Cornel Ilie pentru Mediafax.

Dacă ce afirma în urmă cu puțin timp pentru ePitești prefectul de Argeș, Cristian Soare, s-a materializat în teren, membrii formației Vunk au șanse bune să nu rateze întâlnirea cu fanii din Râmnicu Vâlcea. Potrivit declarației prefectului, la această oră ar fi urmat ca drumul să fie redeschis circulației pentru autovehiculele de până la 3, 5 tone. (Foto Vunk: vinsieu.ro)

Citiți și: Alertă răpire copil! O fetiță a fost luată cu forța de acasă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90