EcoMoto 930×122

Daniel.Constantin_conf

Meniu cu carne de cal pentru ministrul Daniel Constantin!

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a dezvăluit astăzi la Piteşti că în cadrul unei vizite oficiale la Bruxelles a avut surpriza să constate că în meniul unui dineu la care participa împreună cu alţi oficiali ai ţărilor membre UE era şi un fel de mâncare cu carne de cal. Daniel Constantin, care este deputat de Piteşti al PC, a spus că a refuzat să mănânce atunci carne de cal, preferând să facă acest lucru la noi în ţară, ulterior.

Ca o ironie a sorţii, tocmai oficialii care sunt acum în alertă în privinţa cărnii de cal vândută pe post de carne de vită au fost „momiţi” cu carne de cal. Însă prezentată ca atare, şi nu „deghizată”.

„Să ştiţi că această carne, cea de cal, este foarte bună pentru consum. Nu este nocivă. Problema este că a fost etichetată drept carne de vită, deci vorbim de o fraudă, nu de altceva.

De mâine vom începe şi în România o serie de teste ADN de laborator la mai multe produse, atât în magazine, cât şi depozite, astfel încât să vedem dacă ceea ce scrie pe etichetă este şi în ambalaj.

75% din costuri vor fi suportate de către Uniunea Europeană”, a spus Daniel Constantin.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90