pizzeria sapori  930 122

sls

Mergeti sa vedeti Mercedes SLS in piata Milea!

Un Mercedes SLS face AMG face senzatie in plin centrul Pitestiului. Modelul este expus in piata Vasile Milea din Pitesti in cadrul editiei 2011 a Salonului TiriacAuto si va putea fi admirat, caci de cumparat este mai greu, pana pe 1 mai.

 

Expozitia reuneste si masini de la Ford, Hyundai, Mitsubishi, precum si Mercedes-Benz – marci reprezentate si distribuite pe piata locala de TiriacAuto Pitesti. Vizitatorii pot efectua si teste in cadrul acestei expozitii.

Cat despre noul „Gullwing”, Mercedes SLS AMG, aceasta este o super masina a producatorului german, dupa ce SLR McLaren a fost scos din productie in 2010 iar colaborarea dintre cei doi constructori s-a intrerupt. McLaren si-a facut propria companie de automobile, iar Mercedes-Benz a apelat la AMG, devizia sa de motorsport si a creat SLS AMG.

Avand un motor AMG de 6,3 litri V8, ce dezvolta 571 CP si 650 Nm, noul Mercedes-Benz SLS AMG accelereaza de la 0-100 km/h in 3,8 secunde, iar viteza maxima este de 317 km/h (limitata electronic). Consumul de carburant mediu este de 13,2 litri/100 km.

Transmisia este asigurata de o cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj, construita din fibra de carbon, ce livreaza puterea motorului catre rotile din spate – sistem similar celui folosit in cursele DTM C-Class.

Pretul de pornire al modelului la momentul lansarii in 2010 a fost de 149.000 Euro (valabil in Germania, fara TVA 19%). Constructorul german a anuntat de asemenea ca noul SLS AMG va avea si o versiune electrica, cu performante similare acestuia cu motor pe benzina.

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3