New Profesional Consult 930 x 122

    Vasile.Mihailescu.002

    Mesaj pentru pensionari

    Consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, a anunţat că până la sfârşitul săptămânii în curs vor fi finalizate toate propunerile de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. El însuşi candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul Piteşti Sud, Vasile Mihăilescu şi-a fixat deja două obiective importante.

    „Mesajul meu va fi axat pe două direcţii. Prima este cea legată de pensionari şi a doua de faptul că băncile au ajuns adevăraţi cămătari.

    Băncile au avut o contribuţie importantă la prăbuşirea nivelului de trai al cetăţenilor, aşa că se ipun legi care să îi apere pe oameni de astfel de abuzuri. Pe de altă parte, pensionarii au avut foarte mult de suferit.

    După o viaţă de muncă, unora nu le ajung banii din pensii pentru a-şi plăti măcar utilităţile”, a spus Vasile Mihăilescu.

    Pe de altă parte, vicepreşedintele PP-DD Argeş Dragoş Şerban a spus că se speră ca filiala din judeţul nostru să obţină la alegerile parlamentare rezultate cel puţin la fel de bune ca cele de la alegerile locale din acest an.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3