Donaris 930 x 122

    aoa1

    Mesajul serii la Gala AOA „Să rezistăm împreună!”

    Vinerea trecută a avut loc la complexul Ramada din Piteşti a 8-a ediţie a Galei Asociaţiei Oamenilor de Afaceri (AOA) Argeş. Cu această ocazie, conducerea AOA a premiat mai multe firme şi a oferit şi premii de excelenţă, cum ar fi cel înmânat SC Automobile Dacia Renault. Spre deosebire de o acţiune similară a Camerei de Comerţ şi Industrie la care politicienii nu au fost invitaţi, la Gala AOA au fost numeroşi reprezentanţi ai partidelor de pe eşicherul politic.

    În condiţiile în care toată lumea a fost de acord că anul 2012 va fi unul dificil, mesajul serii a fost „Să rezistăm împreună!”.

    Oamenii politici şi din administraţia judeţului au fost invitaţi de preşedintele AOA, Virgil Dumitru, să susţină câte un scurt discurs. „Consiliul Judeţean acordă AOA o diplomă de excelenţă pentru activitatea desfăşurată şi ţin să îi mulţumesc personal domnului Virgil Dumitru pentru modul în care conduce Asociaţia”, a spus Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

    „O mai fi criză în România? Nu am mai văzut de mult atâţia oameni de afaceri la un loc!”, a exclamat prefectul Gheorghe Davidescu, pentru ca senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, să îndemne la unitate. „Cu cât ne vom întâlni mai mult, cu atât vom înţelege că o societate nu funcţionează separat. Important este că dacă oamenii de afaceri vor prospera, va prospera şi judeţul”, a spus Mircea Andrei.

    „Vă mulţumesc pentru puterea de a rezista în perioada neagră a crizei. Ştim că anul 2012 va fi unul greu, aşa că haideţi să rezistăm împreună!”, a spus primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90