Donaris 930 x 122

meteorologie

METEOROLOGII AVERTIZEAZĂ. CE NE AȘTEAPTĂ ÎN WEEKEND

Meteorologii avertizează. Ce ne așteaptă în weekend. Argeșul a scăpat de codul portocaliu de ger. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie urmează un sfârșit de săptămână cu precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Informarea meteorologică este valabilă până duminică, 4 martie 2018, la ora 10.

Temporar, conform sursei citate, vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor exista și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent.

Temporar, intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, acolo unde rafalele vor atinge în general 55…60 km/h, precum și în zona montană înaltă, cu viteze de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40…50 km/h, se vor semnala și în regiunile extracarpatice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3