930×122 CAPRA 5

Arges

MII DE AMENZI ȘI SUTE DE PERMISE REȚINUTE ÎN ARGEȘ PENTRU VITEZĂ

În perioada 25 iulie-31 august peste 550 de polițiști argeșeni de la Ordine Publică, Rutieră, Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au participat zilnic la acțiunea „Blocada”, desfășurată în întreaga țară, a anunțat astăzi Inspectoratul de Poliție Județean.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Au fost constatate mai bine de 380 de infracțiuni, nu mai puțin de 172 dintre ele în flagrant. De asemenea, polițiștii argeșeni au dat 8.900 de amenzi, în valoare de aproape 1.790.000 de lei. Amenzile au fost pentru fapte ca tulburarea ordinii și a liniștii publice, comerț ilicit sau încălcări ale legislației rutiere.

14 persoane urmărite, care fugeau de pușcărie, au fost reținute și încarcerate. 4 autovehicule furate au fost găsite.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Dintre cele 8.900 de amenzi, aproape 6.000 au fost date pe șoselele județului. Este de reținut că dintre cele 6.000 circa 2.400 au fost pentru depășirea vitezei legale. Câteva zeci au fost aplicate pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice, iar alte câteva zeci pentru depășiri neregulamentare.

589 de permise auto au fost reținute de polițiștii rutieri, dintre care, printre altele, 255 pentru viteză și 63 pentru consum de alcool. În plus, au fost retrase și 301 certificate de înmatriculare.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90