930 x122 grota rece

    avarie1

    Mii de pitesteni fara apa calda si caldura

    Mii de pitesteni au ramas joi, 22 martie 2012, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii care s-a produs in zona Centrului de Diagnostic si Tratament, pe strada Campineanu. Remediera defectiunii se estimeaza ca va dura pana vineri, 23 martie.

    O avarie puternica s-a produs pe 22 martie la conducta magistrala de transport energie termica din strada Campineanu, o zona in care nu este prima data cand retelele au cedat. Vechimea lor si diferentele de presiune sunt de vina pentru aceasta noua avarie care lasa mii de oameni fara apa calda si caldura.

    Noroc ca pe timpul zilei temperaturile sunt destule de mari, iar noaptea nu mai este asa de frig. Iata care sunt zonele care au fost afectate:

    Centru, Ceair, Popa Sapca, Banat, Teilor;
    Razboieni (blocurile bransate la punctul termic 713), Craiovei (blocurile racordate la punctul termic 802)
    Tudor Vladimirescu, Fratii Golesti.

    Conducerea SC Termo Calor Confort SA Pitesti anunta ca isi cere scuze pentru neplacerile pricinuite si promite sa faca toate eforturile necesare pentru a remedia in cel mai scurt timp defectiunea, astfel incat cetatenii sa beneficieze cat mai repede din nou de apa calda si caldura.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3