NOR CURIER 930X122

    Dragos_Pop

    Milionar de Top 300, atac de cord la Piteşti

    Medicul Dragoş Pop, în vârstă de 44 de ani, a murit joi după un atac de cord la Piteşti. Dragoş Pop ocupa locul 211 în Top 300 Capital, cu o avere de aproximativ 30 de milioane de euro. Era căsătorit şi avea o fetiţă, scrie Evenimentul Zilei.

    Aflat dimineaţă în Piteşti, la o întâlnire de afaceri împreună cu soţia, Dragoş Pop a fost săgetat, la un moment dat, de o durere atroce. Nu se ştia despre ce este vorba, astfel că a fost transportat imediat la spitalul din localitate.

    Acolo s-a constat faptul că erau complicaţii majore care nu suportau amânare, astfel că s-a dispus trimiterea lui de urgenţă la Bucureşti cu o salvare. Pe drum, inima medicului a încetat să mai bată. Trecuseră doar câteva zeci de minute de la fatidica întâmplare.

    Cu afaceri prospere în domeniul medicamentelor, Dragoş Pop, născut în Suceava, dar stabilit de ani buni în Bucureşti, provenea dintr-o familie de doctori. Tatăl său este specialist în medicină internă.

    Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, promoţia 1994, Pop ar fi putut deveni un neurolog apreciat, dar a preferat lumea business- ului, în care intrat din 1998.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3