New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

MINISTRUL AGRICULTURII, ÎN PITEȘTI

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) vor organiza mâine, 24 septembrie, în Pitești deschiderea primei sesiuni de cereri de proiecte pentru măsurile din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2020 destinate investițiilor de utilitate publică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Evenimentul va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș, cu începere de la ora 9:30, cu participarea ministrului de resort, deputatul de Pitești Daniel Constantin.

Ministrul Agriculturii va prezenta criteriile și condițiile pentru solicitarea de fonduri europene acordate pentru infrastructura locală de bază, infrastructura agricolă și silvică și pentru protejarea patrimoniului cultural local.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Alături de ministru se vor afla George Turtoi, secretarul de stat pentru dezvoltare rurală din Ministerul Agriculturii, Iulian Bucătaru, directorul general adjunct al AFIR, și Romulus Duică, directorul general adjunct al AM PNDR.

De la ora 13, în calitatea sa politică de copreședinte ALDE, Daniel Constantin va avea o întâlnire informală cu reprezentanții mass-media din Argeș la sediul județean din Pitești al filialei PC.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90