930×122 CAPRA 5

iulie.Dusa.Pitesti.001

Ministrul Apărării a participat la o ceremonie militară în Piteşti

Mircea Duşa, ministrul Apărării Naționale, a participat astăzi la o ceremonie militară în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti. Este vorba de acordarea primelor grade militare şi de ocuparea unor funcţii pentru absolvenţi ai Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”.

Ministrul a ajuns în Piaţă cu fix 2 minute înainte de ora stabilită, după care a trecut în revistă trupele. El a fost însoţit de primarul Tudor Pendiuc, de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi de prefectul Cristian Soare.

La eveniment au fost prezenţi şi deputaţii PSD Mircea Drăghici şi Simona Bucura Oprescu şi reprezentanţi ai Garnizoanei Piteşti.

Absolvenţii au primit gradul de maiştri militari clasa a V-a, respectiv de sergent. Colonelul Ion Panait, comandatul Şcolii, a spus că în ultimii 17 ani această unitate de învăţământ, singura cu profil postliceal a Forţelor Terestre, a „produs” peste 12.000 de absolvenţi. Alte 3.000 de persoane au urmat aici cursuri de formare profesională.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90