New Profesional Consult 930 x 122

laszlo_borbely_in_vizita_la_dacia

Ministrul Borbely tentat de Duster

Pitesti. 23 martie 2010.
Ministrul Mediului si Padurilor a vizitat in acesta dupa-amiaza sectia de montaj a Uzinei Dacia-Renault de la Mioveni. Minsitrul mediului s-a aratat incantat de Dacia Duster si chiar a afirmat ca este tentat sa conduca o asemenea masina, marele benificiul reprezentandu-l faptul ca este o masina 4×4.Laszlo Borbely s-a aratat placut surprins de pretul noului model, Dacia Duster, pe care il consideră un vehicul fiabil, uşor de condus, avantajos pentru romani datorita performanţelor sale.

Laszlo Borbely a spus in timpul vizitei ca oamenii trebuie sa inteleaga ca merita sa cumpere o masina noua, chiar daca ii costa cu trei-patru mii de euro mai mult. Tot in cadrul vizitei la Uzina Dacia-Renault din Moveni, ministrul mediului a mai afirmat ca pana in momentul de fata au fost epuizate 60.000 de vouchere prin programul Rabla si crede ca pe parcursul anului 2010 vor intra in acest program in jur de 100.000 de masini vechi. Vestea cea buna pentru Dacia si pentru industria autohtona este ca circa 60% din masinile cumparate sau care vor fi cumparate sunt de productie autohtona., 3.758 de masini mai exact. Pe parcursul vizitei sale, ministrul a fost insotit de Jérôme Olive, directorul general al Grupului Renault Romania, Constantin Stroe, vice-presedinte al Consiliului de Administratie si Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges.
Dupa vizita de la Dacia, Laszlo Borbely a avut o intalnire cu autoritatile locale, la sediul Consiliului Judetean Arges. Intalnirea a avut ca tema proiectele de mediu depuse si in curs de depunere, insa au fost discutate si proiectele privind reteaua de alimentare cu apa si canalizare din mediul rural.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90