NOR CURIER 930X122

daniel-constantin3

Ministrul Daniel Constantin dă startul campaniei de informare a fermierilor din Argeş

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, piteşteanul Daniel Constantin, va fi prezent pe 15 aprilie în judeţul Argeş pentru a participa la lansarea campaniei de informare a fermierilor argeşeni privind fondurile europene. Startul campaniei județene se dă în Topoloveni.

În oraşul condus de primarul Gheorghiţă Boţârcă vor ajunge şi alţi oficiali de la Ministerul Agriculturii şi sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi fermieri din judeţ. Aceştia din urmă vor putea să adreseze întrebări punctuale autorităţilor competente cu privire la posibilităţile de atragere a fondurilor europene pe domenii specifice de activitate, în funcţie de zonele din care provin. În Topoloveni va începe, practic, campania „PNDR vine în satul tău”, printr-o conferinţă judeţeană de lansare a evenimentului.

După aceea, caravanele cu specialişti în atragerea fondurilor europene pentru agricultură vor ajunge în toate localităţile judeţului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90