930×122 CAPRA 5

MINISTRUL_EUGEN_TEODOROVICI

Ministrul Fondurilor Europene vine în Pitești

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, va veni în Pitești. Teodorovici va participa joi, 11 aprilie, la o conferință de câteva ore despre creșterea absorbției fondurilor structurale.

Printre alții, la eveniment va fi prezent și Liviu Mușat, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, care va vorbi despre implementarea proiectelor din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană Pitești. În paralel cu desfăşurarea conferinţei va fi organizat și un târg, unde experţi ai autorităţilor de management şi ai Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale vor răspunde întrebărilor publicului interesat. De asemenea, beneficiarii din regiune îşi vor prezenta la târg proiectele deja finanţate şi implementate, iar firmele de consultanţă îşi vor putea promova ofertele şi portofoliile.

Conferința este programată să înceapă la ora 10 și va avea loc în incinta hotelului „Ramada”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90