Donaris 930 x 122

campeanu_mariana_ministru

Ministrul Muncii vine în Piteşti

Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, este aşteptată să vină în Piteşti joi, în această săptămână. Ministrul va participa la şedinţa regională Sud Muntenia a instituţiilor din subordinea ministerului de profil. Şedinţa va avea loc la universitatea „Constantin Brâncoveanu”, cu începere de la ora 12.

Cu această ocazie se va discuta şi despre problema regionalizării, autorităţile din Argeş sperând să determine oficialităţile de la nivel central să stabilească la Piteşti sediul regional al instituţiilor din domeniul muncii şi protecţiei sociale. Este vorba de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, de Inspectoratul Teritorial de Muncă și de Casa de Pensii. La întâlnire vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Asociației Oamenilor de Afaceri şi ai Camerei de Comerț și Industrie Argeș. 

Înainte de întâlnirea de la universitate, Mariana Câmpeanu va începe vizita în Argeş printr-o deplasare la Uzina „Automobile Dacia” din Mioveni, acolo unde se va întâlni cu directorul general al acesteia, Jerome Olive.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90