NOR CURIER 930X122

1 decembrie

MINIVACANȚĂ DE 1 DECEMBRIE. O ZI LIBERĂ ÎN PLUS?

Minivacanță de 1 decembrie. O zi liberă în plus? Pe 30 noiembrie (Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României) și 1 decembrie (Ziua Națională) românii vor avea zile libere, potrivit Codului Muncii.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Pentru că 30 noiembrie 2016 (miercuri) și 1 decembrie (joi) pică în mijlocul săptămânii, este posibil ca Guvernul să decidă ca în acest an și 2 decembrie (vineri) să fie declarată zi nelucrătoare. Într-o astfel de situație, ziua liberă de vineri, 2 decembrie, ar urma să fie recuperată la o dată stabilită de Executiv, iar românii ar avea 5 zile libere consecutive (punând la socoteală și weekend-ul).

Amintim că zilele de sărbători legale în care nu se lucrează sunt 1 şi 2 ianuarie; 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române); prima şi a doua zi de Paşti; 1 mai; prima şi a doua zi de Rusalii; 1 iunie (Ziua Copilului); Adormirea Maicii Domnului; 30 noiembrie (Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României); 1 decembrie (Ziua Națională); prima şi a doua zi de Crăciun.

Citiți și: La Mamaia, ca-n Dubai. Cât costă o noapte, de 1 Mai, pe litoralul românesc

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3