930X122 MAIA

Arges

MINOR CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

Delincvența juvenilă este în Argeș un fenomen ale cărui dimensiuni au atins cote îngrijorătoare. În nenumărate rânduri, ePitești a atras atenția asupra creșterii explozive a numărului de infracțiuni cu autori din rândul minorilor.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Cel mai recent caz de acest gen este instrumentat de polițiștii din Curtea de Argeș și Băiculești. Un minor de 16 ani, din Băiculești, este acuzat de furt calificat.

Adolescentul ar fi intrat recent prin efracție într-un garaj din comuna în care domiciliază și ar fi furat o… motocicletă. Ulterior, minorul s-a plimbat cu motocicleta pe drumurile publice, devenind astfel un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Motocicleta a fost recuperată de polițiști și îi va fi restituită proprietarului. Minorul are acum dosar penal pentru furt calificat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis. (Foto Arhivă: bzv.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90