New Profesional Consult 930 x 122

minor

politia

MINOR DIN PITEȘTI, PRINS ÎN TRAFIC ȘOFÂND FORDUL TATĂLUI SĂU

Un alt minor a fost prins în trafic de polițiști la volanul autoturismului tatălui său. S-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 mai, pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Minorul, în vârstă de 15 ani, a fost depistat în trafic în jurul orei 2:30.

Din fericire, nu a apucat să conducă prea mult, adolescentul fiind oprit de polițiștii de la Secția 4 la puțin timp după ce a plecat cu mașina, un Ford, din Frații Golești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Tânărul, elev la un liceu din Pitești, a luat cheile de la mașină și autoturismul fără ca tatăl lui să știe. Poliția instrumentează cazul sub acuzația de conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice.

Despre un caz similar, petrecut recent tot în Pitești, puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-minor-din-pitesti-prins-trafic-la-volanul-masinii-tatalui-sau/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3