Kaia 930 x 120

neaga-dica

Mioveniul sparge gheata dupa 5 etape

Mioveniul a privit timp de patru etape cum adversarele ii scutura plasa, dar contra Mediasului argesenii si-au refacut golaverajul. Ilie Stan, noul tehnician al Mioveniului dupa demisia lui Ionut Popa, a debutat pe banca galben-verzilor cu o victorie rasunatoare, scor 4-2, in fata Mediasului, echipa proaspat eliminata din turul Europa League.

CS Mioveni a reusit luni seara o victorie surprinzatoare in fata celor de la Gaz Metan, scor 4-2, bifand astfel primele puncte in noul sezon al Ligii I. Elevii lui Ilie Stan au controlat categoric partida inca din start, cand Sandulescu a reusit in minutul 3 sa inscrie cu capul din 6 metri. Gazul n-a avut replica, iar in debutul reprizei secunde, Tanase a inscris. Atacantul Mioveniului a reusit dubla in minutul 61, iar 18 minute mai tirziu l-a servit perfect si pe Olteanu. La 4-0, gazdele s-au relaxat, permitindu-le ardelenilor sa inscrie prin Zaharia si Roman.

Ilie Stan, noul antrenor al Mioveniului, a vorbit despre primul succes al echipei care a coincis cu prima sa partida pe banca galben-verzilor.”Vreau sa ii felicit pe jucatori pentru determinarea de care au dat dovada, dar si pentru dorinta de a cistiga. Au dovedit ca au mentalitate de invingatori. Cei de la Medias au fost putin obositi dupa atatea meciuri in Europa si au avut si multe absente, dar si noi am evoluat foarte bine.Avem jucatori cu experienta, dar si tineri care promit. Am inscris 4 goluri, ceea ce e excelent, dar e inadmisibil faptul ca am primit doua goluri pe final de meci”, a spus Ilie Stan dupa partida.

Echipa de start

CS MIOVENI: Coca – Voicu, Sandulescu, Iordache, Neagu – Margaritescu, V. Gheorghe – Enache, N. Dica, Neaga  – Tanasa

GAZ METAN MEDIAS: Plesca – Ciuca, Fl. Lazar, Buzean, Vukadinovici – Cr. Todea, Breeveld – Hoban, Bawab, C. Petre – Litu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA