Donaris 930 x 122

accident

tren

MIRACULOS! VIU ȘI NEVĂTĂMAT DUPĂ CE L-A LOVIT TRENUL!

Un șofer în vârstă de 63 de ani din Pitești a scăpat cu viață după ce autoutilitara în care se afla a fost lovită de un tren personal de călători!

Citiți și: Dezastru: Mastodont cu înghețată răsturnat pe drumul groazei din România

Minunea s-a întâmplat la o trecere la nivel cu calea ferată dintr-o zonă cu terenuri agricole din satul argeșean Dobrogostea, comuna Merișani. Conducătorul auto nu a ținut cont de indicatorul Oprire, trecerea neavând bariere, și nu a observat venirea trenului. A vrut să treacă de cealaltă parte a căii ferate, iar mașina a fost lovită de locomotiva trenului, tren care circula pe ruta Curtea de Argeș-Golești. Ca prin minune, dar și ca urmare a faptului că trenul nu avea viteză, șoferul imprudent s-a ales doar cu răni ușoare și, evident, cu o sperietură teribilă. Aproape o oră, până la ridicarea autoutilitarei, trenul a fost nevoit să staționeze.

Mai precizăm că mecanicul de locomotivă este tot piteștean și are 42 de ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3