EcoMoto 930×122

    draghici

    Mircea Drăghici le-a acordat premii absolvenţilor de nota 10

    Chestorul Camerei Deputaţilor, parlamentarul PSD Mircea Drăghici, le-a acordat astăzi premii elevilor care au absolvit anii terminali cu media 10. Astfel, cei 5 absolvenţi premianţi ai Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” şi cei 10 absolvenţi de nota 10 de la Şcoala Generală „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş au primit câte un volum din „Enciclopedia identităţii româneşti. Personalităţi sau 365 de zile care au marcat istoria omenirii” şi un pix personalizat.

    “Festivitatea de absolvire a anilor terminali, de școală generală sau liceu, reprezintă un moment deosebit atât pentru elevi și familiile acestora, cât și pentru profesorii care le-au fost alături de-a lungul anilor. Școala joacă un rol important în viața noastră, educația constituind fundamentul care stă la baza dezvoltării copiilor de astăzi în adulții de mâine. Generație după generație, indiferent de înclinațiile fiecăruia dintre noi pentru un anumit domeniu de studiu sau altul, școala ne-a oferit repere de conduită morală și profesională, modelând personalități. M-am bucurat să le ofer elevilor cu rezultate deosebite un mic cadou în semn de apreciere pentru dedicarea şi conştiinciozitatea de care au dat dovadă de-a lungul anilor pentru a obţine note mari”, a afirmat deputatul PSD.

    Chestorul Camerei Deputaţilor a ţinut să sublinieze că România are foarte mulți tineri cu potențial extraordinar, rezultatele deosebite obținute la diferite concursuri internaționale sau olimpiade stând dovadă în acest sens. Totodată, acesta le-a transmis felicitările sale elevilor: “Pe această cale, doresc să transmit sincerele mele felicitări și întreaga apreciere pentru toți elevii care au obținut rezultate deosebite la învățătură! Vă doresc ca fiecare decizie pe care o veți lua în viitorul vostru academic să constituie un succes și o cărămidă pusă la clădirea unor cariere strălucitoare în domeniul de activitate drag sufletului vostru”, a spus deputatul social-democrat. Nu în ultimul rând, Mircea Drăghici le-a mulţumit şi i-a felicitat pe profesori pentru devotamentul și pasiunea cu care își îndeplinesc frumoasa meserie de dascăl.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3