930 x122 grota rece

    Mircea_Draghici_USL

    Mircea Drăghici, optimist că medicii vor avea salarii mai mari

    Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaților, își afirmă optimismul că problema salarizării personalului medical va fi rezolvată de Guvernul USL.

    „Răspunsul primit de la Ministerul Sănătăţii la interpelarea depusă în luna aprilie a acestui an îmi dă încredere că problemele medicilor sunt privite cu maximă seriozitate de actuala conducere a ministerului şi că rezolvarea acestora este prioritară. Ministrul Sănătății mi-a comunicat că a fost construit un grup de lucru care analizează problematica revizuirii sistemului de salarizare prin stimularea performanţei şi competitivităţii în sistemul sanitar. Mai mult, rezultatele acestui grup de lucru vor fi transparente şi li se vor prezenta actorilor interesaţi pentru dezbatere publică.

    Sunt convins că situaţia din sistemul medical va fi rezolvată cât mai rapid, deoarece USL şi-a asumat ca prioritate, încă de la preluarea mandatului, construirea unui sistem de sănătate bazat pe performanţă, care să cuprindă medici bine pregătiţi şi motivaţi corespunzător”, afirmă Mircea Drăghici într-o declarație politică făcută de la tribuna Parlamentului.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3