EcoMoto 930×122

nistorcaptura

Mita, bat-o vina

Se pare că un must-have pentru directorii PDL-iști în  materie de procese este avocatul Radu Nistor. Mai ales în  cele în care sunt acuzați de luare sau dare de mită.

După ce ,în urmă cu câteva luni, avocatul Radu Nistor l-a  reprezentat pe Ion Dobrinoiu, fostul Director al Direcției  Silvice Argeș , în procesul în care a fost acuzat de luare  de mită , iată-l din nou în acțiune, în apărarea unui alt  PDL-ist.De data aceasta, Radu Nistor ,cunoscut și sub  numele de „avocatul diavolului” ,este apărătorul lui  Valeriu Tudor, nimeni altul decât candidatul din partea  Partidului Democrat Liberal pentru funcția de primar al  orașului Stefanesti. Coincidență sau nu, se pare că, tot mita îi atrage norii  negri deasupra capului și acestuia din urmă. Potrivit  anchetatorilor, Valeriu Tudor ar fi dat mită suma de 2.000  de lei unui inspector de la ISCIR București pentru ca  acesta să autorizeze o firmă.

Întrebat de ce este acuzat candidatul Partidului Democrat  Liberal pentru funcția de primar al orașului Stefanesti,  aceasta a declarat: „Acuzațiile împotriva lui Tudor Valeriu sunt total  neavenite. Mi se pare cel puțin straniu că la început de  campanie electorală, un candidat la primăria orașului  Stefanesti să fie reținut și pus în arest preventiv pentru  luare de mită, fapt care nu are nici un fel de legătură cu  calitatea lui de director al CCIR. Asta în condițiile în  care el se suspendase din funcție tocmai pentru a  candida.”

La vremuri stranii, întâmplări stranii. Așa e moda?

 

 

 

 

 


New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90