930 x122 grota rece

centrul de diagnostic

MIZERABIL! PARCARE DE GROAZĂ ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Parcarea de la Centrul de Diagnostic și Tratament Argeș din Pitești, acolo unde staționează și ambulanțele, arată mizerabil, ca după bombardament. Fotografiile vorbesc de la sine, iar comentariile sunt de prisos.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Din motive care ne scapă, Primăria întârzie reabilitarea parcării. Și profesorul de fizică Ștefan Ropcea de la Colegiul Național „I.C. Brătianu”, care se manifestă constant public asupra problemelor orașului, își declară indignarea.

„Le-am scris anul acesta de patru ori marilor gospodari să amenajeze parcarea mizerabilă din fața spitalului de diagnoză. Răspuns ioc, rezolvare așijderea!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Am discutat cu domnul doctor Mușat și mi-a confirmat că a ridicat de multe ori această problemă la Primărie, dar șefii noștri… Ăștia sunt un fel de șefi de gară la trenul de la moară, nu sunt gospodari! Dacă eu primeam sesizarea respectivă, rezolvam problema într-o săptămână. Cred că ei nu sunt piteșteni, nu iubesc orașul, sunt veniți cu pluta! De ce oare sunt ținuți în funcții dacă nu sunt performanți și mai mult încurcă?”, scrie profesorul Ștefan Ropcea într-o depeșă electronică transmisă pe adresa redacției noastre.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90