930X122 MAIA

budeasa

MOARTE FULGERĂTOARE ÎN BUDEASA

Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit ieri după-amiază în comuna Budeasa, ne-a informat acum Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv: Caz înfiorător în Argeș! Găsit mort după luni de zile, în propria casă!

Intervenția a fost pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 77 de ani aflat în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio-cerebral major, în urma unei căzături dintr-o mașină cu lemne, lemne pe care le descărca, potrivit sursei citate.

Echipajul SMURD de prim ajutor i-a făcut manevre de resuscitare și a cerut sprijinul unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Zi neagră, în România: A murit!

Ajuns de urgență la fața locului, acesta din urmă a continuat manevrele, dar fără rezultat. A fost declarat decesul bărbatului. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90