Donaris 930 x 122

accident ATV

doliu

Moarte violentă pentru o tânără de 19 ani!

O fată de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV produs joi, între localitățile brașovene Viștea de Sus și Drăguș.

Citiți și: Exclusiv: Argeș/Video. Șofer de ATV rupt de beat face accident!

Împreună cu tânăra, pe ATV era și un băiat tot de 19 ani. Acesta nu a murit, însă se află într-o stare foarte gravă la spital.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un ATV ar fi lovit un stâlp electric din beton, după care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă, notează cotidianul Adevărul.

Citiți și: Încă o adolescentă găsită fără viață de părinți!

În urma accidentului, echipajul SMURD care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru fata de 19 ani. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cea de a doua persoană este intubată și ventilată mecanic, are o suspiciune de fractură craniană și a fost transportată la UPU Sibiu, potrivit sursei citate.

Foto articol: Adevărul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3