New Profesional Consult 930 x 122

echipa naționala de handbal a României

Moment istoric! Naționala de handbal feminin a ajuns la Pitești!

Update, ora 15.45

Citiți și: Surpriză la Pitești Arena! Astăzi s-a anunțat

Edilul Cristian Gentea ține pumnii naționalei de handbal a României, care sâmbătă va juca împotriva Portugaliei la Pitești.

Naționala României la Pitești, în cel mai important meci de handbal! Am fost onorați să le primim pe fete și la primărie!

Cristina Neagu a declarat că echipa este încântată de condițiile din Pitești Arena!

Îi mulțumesc pentru aprecieri la adresa organizării meciului tur și selecționerului Florentin Pera, iar jucătoarei Ana Maria Tănasie îi urez „La mulți ani!”, cu ocazia zilei sale de naștere!

Așteptăm cu interes meciul și sperăm într-o superbă victorie în meciul de calificare la Campionatul Mondial din 2023, de sâmbătă, 8 aprilie!

Hai, România!”, a transmis Cristian Gentea pe Facebook.

Update, ora 11:00

Este deja sold-out. Fanii au epuizat toate biletele pentru meciul de sâmbătă.

Peste 4.000 de spectatori sunt așteptați la Pitești Arena.

Handbalista Cristina Neagu a declarat că echipa își dorește să obțină o victorie concludentă.

„Vom da tot ce vom avea mai bun sâmbătă. Dorim să ne bucurăm de o victorie frumoasă împreună cu fanii din Pitești, dar și din alte orașe ale țării care vor veni să ne vadă”, a declarat aceasta.

În încheierea conferinței de presă, municipalitatea a oferit sportivelor câte un buchet de flori.

Știrea inițială, ora 10:26

După ora 10:00, în sala de consiliu a Primăriei Pitești urmează să se desfășoare conferința de presă premergătoare meciului dintre România și Portugalia, meciul tur preliminar în campionatul mondial de handbal feminin.

Meciul se va disputa sâmbătă, 8 aprilie, la noua sală Pitești Arena.

La conferință participă și echipa naționala de handbal a României.

Sportivele sunt întâmpinate în aceste momente de edilul Cristian Gentea.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Angica spune:

    Doresc sa dispara ura dintre cluburile sportive, intretinuta de diverse persoane care nu-si pot stapani anumite neampliniri. Competitia e una si ura cultivata este cu totul altceva. Domnilor care detineti banii, investirea lor in sport nu ar trebui sa fie calea de razbunare pe alte cluburi sau pe alti sportivi. Metodele pe care le aplicati dovedesc ce fel de oameni sunteti. Doresc succes frumoasei echipe de handbal feminin a Romaniei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90