EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

MONALIZA ZEGHERU A MURIT

Monaliza Zegheru a murit.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Minunata profesoară de canto de la Centrul Cultural Mioveni a decedat azi-noapte la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Aseară făceam un apel la solidaritate cu Monaliza: http://epitesti.ro/social/monaliza-zegheru-are-nevoie-de-ajutor/. Din păcate, câteva ore mai târziu profesoara a pierdut lupta cu boala.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

Luptă pe care, de Crăciun, o crezuse câștigată:

,,Dragii mei, ne aflăm în cea mai frumoasă seară a anului 2015. Este seara bucuriei şi a speranţei, seara Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, seara magică a Crăciunului, în care minunile se înfăptuiesc! De asemenea, este cea mai importantă seară din viaţa mea, seara în care pot spune din nou: sunt sănătoasă, am câştigat acest război crunt, am reuşit, am învins una dintre cele mai temute boli ale secolului!

După aproape 1 an de luptă crâncenă pentru fiecare zi de viaţă, pot să mă bucur din nou de sănătate. Vă scriu aceste rânduri având în suflet o emoţie copleşitoare. Mulţumesc, scumpa şi iubita mea mamă pentru că mi-ai fost alături clipă de clipă, m-ai învăluit cu atât de multă dragoste şi m-ai sprijinit în clipele cele mai cumplite ale vieţii mele! Ai fost lumina ochilor mei când nu am putut vedea, ai fost picioarele mele când nu am putut merge şi ai făcut tot şi mai mult decât atât ca eu să pot câştiga lupta cu această boală grea. Fără tine nu aş fi reuşit! Te iubesc!”, scria Monaliza Zegheru în urmă cu doar câteva săptămâni. Mai multe, aici: http://epitesti.ro/social/monaliza-zegheru-am-invins-una-dintre-cele-mai-temute-boli-ale-secolului/.

În prima parte a anului trecut Monaliza Zegheru, care avea 26 de ani, a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri, o formă de cancer. A urmat o cursă contracronometru pentru viață, care a necesitat intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia. Banii s-au strâns ca urmare a numeroaselor acțiuni caritabile făcute de colegii și elevii săi de la Centrul Cultural Mioveni, dar și de oameni inimoși care au aflat din presă de lupta Monalizei. După luni de zile de tratamente și suferință profesoara de canto s-a externat din clinica din Turcia și a revenit acasă. A avut credința că a învins boala. Acum, însă, în urma unei răceli severe, organismul, slăbit, a cedat.

Dumnezeu să o odihnească-n pace!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3