NOR CURIER 930X122

accident

MOTOCICLIST LOVIT LA TRECEREA DE PIETONI

Motociclist lovit la trecerea de pietoni. Motociclistul a fost lovit din spate de un autoturism, în timp ce se afla oprit la un marcaj pietonal pentru a-i acorda prioritate de trecere unei persoane angajată în traversarea regulamentară a drumului.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:20, pe DN 73, în Mărăcineni.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un șofer în vârstă de 25 de ani din Ștefănești care conducea un autoturism dinspre Pitești către Câmpulung nu ar fi păstrat distanța față de motocicleta din fața sa, condusă de un tânăr de 23 de ani din Mărăcineni, care se afla oprit la marcajul pietonal pentru a-i acorda prioritate unui pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

A rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90