EcoMoto 930×122

semnalizare

Mulți dintre şoferi habar nu au că în maşina lor există acest lucru!

30% dintre şoferi habar nu au că în maşina lor există acest lucru!

Citiți și: Pitești. Cascadorii râsului în Nord! Imagini à la Benny Hill

Automobilul este un vehicul foarte complex. Iată de ce nu este deloc întâmplător faptul că milioane de șoferi din toată lumea nu știu că în mașinile lor există acest dispozitiv. Și asta chiar dacă au avut mai multe mașini în viață!

Neapărat trebuie să știi că acest dispozitiv există în automobilul tău. Mulți dintre șoferi nu știu că în mașina lor există acest lucru!

Citiți și: BĂTAIE DE JOC! HALAL „SEMNALIZARE”!

Niciodată nu este prea târziu să începi a-l folosi! Probabil şi tu l-ai observat. Are două poziţii. Acest dispozitiv mistic se numește ”semnalizare”.

Cu ajutorul lui poți să faci să lumineze becurile portocalii de pe marginea farurilor.

Când faci asta, dai de înţeles celorlalți șoferi participanți la trafic despre faptul că dorești să virezi sau să schimbi banda. Acest lucru ajută, de fapt, șoferii să se orienteze în trafic și previne accidentele rutiere!

Statisticile arată că 30% dintre șoferi nu cunosc rolul acestui dispozitiv.

Unora dintre noi această informație o să pară amuzantă, totuși, nu uita să o comunici și prietenilor tăi. Astfel, toți oamenii vor putea circula într-o siguranță mai mare!

Sursă: soferidinromania.ro

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Kojak spune:

    Domnule care ai scris , ori nu ai carnet, ori l-ai luat cu Vlăsceanu, Voinea, etc. Trebuia să ne mai spui, că mașina are volan și patru roți. Lasă-te, că e complicat pentru matale, meseria asta.

  • Andrei spune:

    Dacă ar semnaliza idioții in trafic sa știi și tu unde se duc s-ar fluidiza foarte mult traficul. Exemplu când vii dinspre gavana spre cornul vânătorului stai ca fraierul și aștepți ca prostii nu semnalizează ca fac dreapta spre gavana și tu aștepți ca poate merge prostul drept ca ii este lene sa semnalizeze. O țara de prostii și needucați fără școala

  • Robert spune:

    Acest articol este la mișto ? Așa pare !
    Dacă este pe bune, eu îl percep ca jenant.

  • vica spune:

    Da, asa e,are o tenta ironica ,dar altfel nu-l pricep idiotii de care vorbeste Andrei ,mai sus ,pe buna drepatate !

  • . spune:

    Cât, 30% ??? Poate 70% dintre soferi nu știu să folosească semnalizarea. Prea putini semnalizăm intenția de deplasare. În giratorii e jale.

  • K.D. spune:

    La mulți ani pentru cei ce poartă numele Maria, Marin si derivate.
    -Pregatirea pentru viata se face cel mai bine in cadru scoli si pentru că discutăm această problemă personal cred ca cei care fac regulă au pus caru înaintea bolilor.Nu uitati calculatorul si toata inteligentă artificială este concepută tot de mintea umană.Pentru a citi în primul rînd trebuie să înveți alfabetul.Cu bine paminteni

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90