Donaris 930 x 122

muncitor

Un muncitor a murit strivit sub un mal de pământ!

Astăzi, în comuna Bradu, un muncitor al unei firme de construcţii din Argeş a fost prins sub un mal de pământ. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta decedând.

Conform spuselor inspectorului şef al ITM Argeş, Mihai Oprescu, muncitorul a fost scos de sub mal în urmă cu câteva minute. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Mioveni, era angajat al firmei Amfora Plus, care executa lucrări pe raza comunei limitrofe Piteştiului.

Echipele de intervenţie s-au chinuit câteva zeci de minute înainte să reuşească să degajeze pământul, pentru a recupera cadavrul.

„Am deschis o anchetă în acest caz. Am solicitat firmei actele muncitorului, să vedem ce statut avea acesta şi ce măsuri trebuie să luăm în perioada următoare”, ne-a declarat Mihai Oprescu, inspectorul şef al ITM Argeş aflându-se la faţa locului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90