930×122 CAPRA 5

radu_moraru

Mutari spectaculoase pe piata media

Mutari mai mult decat interesante pe piata media din Romania! Doi dintre cei mai importanti oameni angrenati in productia TV din tara noastra pleaca de la trusturile unde s-au consacrat, preferand sa accepte noi provocari care sunt, probabil, si mult mai banoase.

Astfel, Reporter Virtual anunta ca sigura o despartire a lui Sorin Oancea de trustul Intact, adica de trustul lui Dan Voiculescu. Oancea ar urma sa plece de la Antene pentru a prelua, culmea, conducerea unui post hulit de angajatii sai de la Antene, si anume B1TV. Oancea ar urma sa renunte la functia de vicepresedinte al grupului Grivco detinut de „mogulul” Dan Voiculescu pentru a accepta oferta lui Bobby Paunescu.

A doua mutare surpriza ar fi aceea a plecarii realizatorului TV Radu Moraru de la B1TV la noua a RCS&RDS, acolo unde ar putea ocupa functia de director general.

Pe de alta parte, Pagina de Media scrie, la randul sau, ca Sorin Oancea a demisionat deja din toate pozitiile de conducere detinute in trustul Intact si va fi noul partener al lui Bobby Paunescu, urmand sa detina o parte din B1 Tv. Potrivit Paginii de Media, Radu Moraru va parasi B1 Tv in ianuarie, cand este asteptata relansarea postului tv detinut de Bobby Paunescu.

In mai anul acesta, trustul Intact a anuntat ca Mihai Gadea a preluat conducerea postului Antena 3 in locul lui Sorin Oancea, care isi pastra pozitia de actionar cu 25% si presedinte al CA. Primele informatii despre planurile RCS&RDS de a lansa noi posturi TV au aparut saptamana aceasta, dar reprezentantii companiei nu au comentat pana acum pe marginea acestora.

Sursa: Hotnews

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3