Donaris 930 x 122

mutu_trist

Mutu, concediat si amenintat cu tribunalul

Cu puţin timp înainte ca impresarul Ioan Becali şi avocatul lui Adrian Mutu să înceapă la Florenţa conferinţa de presă, clubul Viola a dat publicităţii un comunicat oficial în care anunţă că l-a concediat pe român şi îl va da în judecată.

 

„Fiorentina i-a desfăcut contractul lui Mutu, pentru că jucatorul nu a respectat clauzele impuse în articolele 10 şi 11 din Acordul Colectiv de muncă. Mutu va fi exclus de la antrenamentele echipei şi de la pregătire. Mutu a încălcat clauzele contractuale şi a adus grave prejudicii de imagine şi economice Fiorentinei.

 

Mutu a dovedit lipsă de respect faţă de societatea noastră când a spus ca va pleca, dar s-a prezentat la antrenament. Fiorentina îl va acţiona pe jucător legal, pentru că a arătat lipsă de respect faţă de colegi, faţă de tricoul Fiorentinei şi de fani”, este textul comunicatul redactat de oficialii Fiorentinei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90