New Profesional Consult 930 x 122

adi-mutu

Mutu exclus de la nationala, din nou!

Bucurie pentru San Marino, suparare pentru Mutu si Piturca! Adi Mutu si Gabi Tamas nu au luat in serios cantonamentul pentru meciul din aceasta seara, motiv pentru care cei doi jucători au fost exclusi in mod oficial din lotul Romaniei pentru meciul cu San Marino.

 

Conform gsp.ro, Adi Mutu si Gabi Tamas au calcat pe bec in cantonamentul nationalei din San Marino, motiv pentru care selectionerul Victor Piturca e decis sa nu-i mai foloseasca diseara, in amicalul care incepe la ora 21:30. Suparat pe cei doi petrecareti, Piturca i-a anuntat ca nu au voie nici macar la stadion pentru a vedea meciul coechipierilor.

„Am intarziat o ora fata de cea la care ne spusese nea Piti sa venim si stiti cum e el foarte strict. Ne cere sa respectam regulile. Ne-a exclus din lot pentru acest meci, ii intelegem decizia. Nu vom juca deloc, ne pare rau. Suntem afectati, dar a fost o intarziere de o ora, nicidecum un scandal”, a declarat Adrian Mutu.

„Intr-adevar am intarziat. S-a exagerat cu ce s-a scris cu bautura, nu a fost vorba de asa ceva. Domnul Piturca ne-a pedepsit. Nu ne pica bine ca nu vom juca, dar ii intelegem decizia. Nu aseara, ci acum doua zile am intarziat o ora la program”, a spus si Gabi Tamas.

Aseara, antrenorul le-a dat voie tuturor jucatorilor sa se relaxeze o ora si jumatate intr-un mall, dar Mutu si Tamas n-au mers cu echipa, ci au planuit o escapada, unde se pare ca au consumat si alcool. Mutu si Tamas sunt inca in San Marino, si se vor intoarce in tara alaturi de lotul Nationalei, dupa amicalul de diseara. Mutu rateaza astfel recordul de goluri al lui Hagi, pe care il putea depasi daca juca si marca in acest meci.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90