New Profesional Consult 930 x 122

Mutu

Mutu, in corzi la Florenta

Fiorentina s-ar putea transforma intr-un caz Chelsea 2 pentru pitesteanul Adrian Mutu, exclus din lotul echipei viola pentru acte de indisciplina. Pentru roman, sansa este aceea de a pleca din Italia cat mai repede.

Gazeta Sporturilor scrie ca Mutu este pus cu spatele la zid de Fiorentina. « Exclus din lot, insa si de la antrenamente, atacantul roman poate deveni ostaticul echipei viola. Si nu numai pina la sfirsitul sezonului, ci chiar pentru tot restul contractului, adica pina in iunie 2012!

Singura scapare a lui Adrian ar fi ca fratii Becali sa-i gaseasca repede un club in afara Italiei. „Este liber sa plece, insa doar in strainatate”, i-a transmis furios presedintele Andrea Della Valle, care s-a simtit tradat de Mutu.

Patronul Fiorentinei a refuzat varianta de a-l lasa la Cesena, Bologna sau alta echipa din Serie A, pentru ca nu a dorit sa repete povestea din 2005 a transferului romanului la Juventus. „Parcat” formal la Livorno, dupa divortul de Chelsea, Mutu a ajuns in citeva zile liber la trupa lui Moggi, care in vara lui 2006 l-a vindut chiar Fiorentinei cu 8 milioane de euro!

Della Valle vrea sa evite si intarirea unei aspirante la titlu sau la Europa League, dar si sa dea exemplu, dupa modelul Cassano-Sampdoria, incercind sa-l faca pe Mutu sa plateasca si sportiv, si financiar! », scrie Gazeta Sporturilor.

Fiorentina are termen pina pe 21 ianuarie sa depuna la Liga cererea de excludere din lot a lui Mutu. Dupa care jucatorul poate solicita reprimirea in echipa. Cazul se judeca la Colegiul Arbitral, care va lua o decizie. Daca Fiorentina are dreptate, Mutu risca reducerea salariului, suspendarea totala a acestuia sau rezilierera unilaterala a contractului. Daca jucatorul are cistig de cauza, clubul ii poate plati despagubiri de pina la 20 la suta din valorea contractului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90