Donaris 930 x 122

mutu_trist

Mutu, prea scump pentru arabi?

Transferul atacantului pitestean al lui AC Fiorentina, Adrian Mutu, la arabii de la Al Ahly este in impas. Desi agentii jucatorului par sa se fi inteles cu conducerea clubului arab pe marginea detaliilor de transfer, salariul solicitat de Mutu este prohibitiv chiar si pentru bogatii patroni ai clubului Al Ahly.

Dorit de Al Ahly, Adrian Mutu i-a lasat masca pe arabi când le-a comunicat pretentiile sale financiare. Conform violaplanet.com, atacantul român le-a cerut seicilor 10.5 milioane de euro pentru trei sezoane.

La acesti bani, se mai adauga 6-7 milioane de euro, bani ceruti de Fiorentina pentru a-l lasa pe Mutu sa plece.

Arabii nu prea insa de unde sa scoata acesti bani, chiar daca echipele din lumea araba sunt renumite pentru lichiditatile de care dispun. Insa pretentiile lui Mutu ar putea fi interpretate si ca un semn ca fotbalul arab nu este pe placul sau.

Astfel, seicii de la Al Ahly sunt nevoiti sa se multumeasca, cel putin pentru moment, doar cu transferul lui Fabio Cannavaro.

Adrian Mutu a fost suspendat de federatia italiana de fotbal dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Imediat ce a fost suspendat, clubul „Viola” a anuntat ca doreste sa se desparta de jucatorul care a mai fost suspendat si cand juca la englezii de la Chelsea Londra, atunci fiind vorba de consum de droguri. Adrian Mutu trebuie, pe de alta parte, sa plateasca o suma de circa 17 milioane de euro drept despagubiri pentru Chelsea in urma scandalului in care a fost implicat.

Sursa: Prosport.ro

{loadposition inside}

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90