NOR CURIER 930X122

mutu_trist

Mutu, reprimit in lotul Fiorentinei

Problemele pitesteanului Adrian Mutu, jucator de baza pana anu demult la Nationala Romaniei, par, cel putin pentru moment, sa se fi incheiat. Fotbalistul a fost reprimit in lotul Fiorentinei, echipa care cu putin timp in urma il pusese pe liber in urma unui scandal la un antrenament in care a fost implicat atacantul abia revenit dupa o suspendare de 9 luni pentru consum de substante interzise.

Prosport anunta ca site-ul oficial al clubului AC Fiorentina din Italia a dat publicitatii lotul echipei viola dupa incheierea perioadei de transferuri din aceasta iarna, pe lista regasindu-se si atacantul român Adrian Mutu. Mutu a fost considerat mult timp cel mai bun jucator al Fiorentinei, iar acum trebuie sa se ridice la inaltimea renumelui sau.

Adrian Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei dupa ce jucatorul a refuzat sa se antreneze pentru ca nu este lasat sa plece gratis la un alt club din Italia. El dorea sa se transfere la Cesena, oficialii acestei grupari ajungând la o intelegere cu fostii impresari ai jucatorului, fratii Ioan si Victor Becali, pentru achizitionarea românului din postura de fotbalist liber de contract.

Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Presa italiana a speculat ca, dupa ce si-a cerut scuze, jucatorul ar putea fi reprimit in lot, insa pâna in acest moment nu a fost facut un anunt oficial in acest sens.

Mutu este un produs suta la suta al clubului FC Arges Pitesti si a mai evoluat, in cariera sa, la Dinamo Bucuresti, Inter Milan, Parma, Juventus Torino si Chelsea Londra. La un moment dat s-a pus problema transferului sau la Galatasaray, unde antreneaza Hagi, insa jucatorul a reusit sa isi mentina, in cele din urma, contractul la gruparea din Florenta.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90