930×122 POSADA 5

mutu_trist

Mutu si relatiile lui cu interlopul Beinur

Aproape că nu trece o lună fără ca numele lui Mutu să nu fie implicat în diverse scandaluri sau afaceri dubioase. Interceptări telefonice din dosarul lui Nuredin Beynur îl pun din nou pe fotbalist într-o lumină proastă. Se pare că atacantul Fiorentinei are o problemă reală cu achitarea notelor de plată în restaurante. In schimb, se ocupa de afaceri…cu interlopi, conform Romania Libera.

A fost scandalul cu chelnerul albanez, pe această temă, dar i-a reproşat şi lui Beinur că a fost nevoit să-şi achite nota de plată la restaurantul acestuia.

„Puteai să le laşi vorbă la fraieri! (n.r. – să nu-i ceară bani). Nu mă duc la tine la restaurant, mă pune ăştia să plătesc…”, sunt cuvintele lui Mutu.

În aceeaşi convorbire, interlopul îl convinge pe Mutu să meargă în Turcia, pentru o reclama mascată. Fotbalistul îi este asigurat întregul sejur, însă el încearcă să exploateze la maxim situaţia şi este pe cale să obţină o vilă. Iată una din stenogramele discuţiilor:

N.B.: Ce dracu’, mă? A… te aştept, mă, poate dăm o fugă în Turcia că vor să facă unii un reportaj cu tine în Turcia şi-ţi plăteşte toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.

A.M.: Îmi dă şi caşcaval?

N.B.: Păi, o să-ţi dea şi caşcaval dacă e! Da, mă, dar eu m-am gândit la alte variante! Că eu am nişte miliardari acolo şi să-ţi dea nişte case pe acolo, că chipurile stai într-o zonă… unii care fac o zonă rezidenţială, ai înţeles? Şi îţi dau cadou, ce p… mea! Şi uite, domne, stă Mutu aicia şi a zis „Băi, dacă vreţi să vindeţi case, îi daţi lu’ ăsta cadou şi vindeţi mai repede!”

A.M.: Îhî.

N.B.: Păi da. De-aia, poate dăm o fugă săptămâna viitoare când vii. Şi ţi-am găsit şi combinaţie pentru Consuelo cu aurul.

A.M.: Da?

N.B.: Cu briliantele şi cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis „cum, am, alea le fac eu!” Ce, i-am arătat eu un model „Ce, mă, le fac pe astea cum vrei tu şi când vrei tu!” Ai înţeles?

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3