930 x122 grota rece

mutu_autograf

Mutu vrea elevi destepti

Esecul de la examenul de bacalaureat din aceasta vara l-a impresionat pana si pe Adrian Mutu, atacantul legitimat in Italia, la Cesena. Elevii care vor susţine examenul de bacalaureat in toamna au insa acum un motiv in plus ca se pregateasa temeinic. Fotbalistul pitestean Adrian Mutu vrea sa-l premieze pe cel mai bun absolvent cu un cadou inedit: o excursie in Italia, unde va petrece un weekend alaturi de briliant.

„Nu mi-a venit sa cred cand am auzit caţi elevi au picat bacul. Parca mai bine se invaţa pe vremea mea. Pana si eu, care am urmat o cariera sportiva, n-am neglijat acest test. Ii mulţumesc tatalui meu, care, profesor fiind, nu m-a lasat sa fac aceasta greseala”, a declarat fotbalistul argesean, judet unde aproape 4.100 absolventi de clasa a XII-a au picat BAC-ul din aceasta vara.

Mutu, fotbalistul roman amestecat in cele mai multe scandaluri , vine si cu o oferta de nerefuzat pentru elevii ambiţiosi, care vor promova bacalaureatul in toamna.”Cel care va obţine cea mai mare nota la sesiunea din toamna va primi un premiu din partea mea: o excursie la Cesena. Sambata se urca in avion, vine la mine, vizitam orasul, luam masa la restaurant, stam la taclale. Duminica mergem la stadion, eu pe teren, el in tribuna. Il asigur ca va fi o experienţa de neuitat”, promite Mutu.

Si cum nicio fapta buna nu trebuie lasata nepedepsita, “parelologii” s-au grabit deja sa-l atace pe Mutu motivand ca este vorba doar de o strategie de marketing, menita sa-l readuca pe fotbalist in atenţia presei.

Examenul de bacalureat din toamna va avea loc in perioada 22 august-2 septembrie.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90