930×122 CAPRA 5

    difuzor

    Muzică ambientală în centrul Piteştiului

    Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti au început în această săptămână montarea în zona centrală a unui sistem audio complex care va asigura muzică ambientală cu ocazia Simfoniei Lalelelor din acest an şi nu numai. Un astfel de sistem functioneaza deja in orase precum Râmnicu Vâlcea.

    Sistemul va fi unul permanent, urmând să se decidă când şi cât va mai fi folosit. Temele muzicale alese vor fi cele clasice, în special, iar nivelul sonor nu va fi unul de natură să deranjeze locatarii de la blocurile din centru.

    Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare, ne-a declarat că pentru acest sistem audio au fost deja prevăzute sumele necesare în bugetul pentru anul în curs.

    Pana acum, muzica era asigurata cu ajutorul unor instalaţii montate temporar de angajaţii municipalităţii şi numai punctual. Acum, sistemul va fi implementat în toată zona centrală a municipiului reşedinţă de judeţ.

    În curând vor începe şi lucrările de revizie la un alt obiectiv important din centru care asigură muzică de calitate, şi anume fântâna arteziană muzicală din faţa Primăriei.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90